Ty masz jednak coś z PiS-iora...poldas pisze: ↑07 marca 2019, 22:33...
Przyznać że sobie błędnie policzyłeś dochody Wojciechowskiej Martyny, które są brutto, z dochodami na dzieci, które są podawane netto?
Zauważyłem iż uprawiasz kreatywną księgowość.
A jak się Brata przyciśnie do muru argumentami, to robi dryf w kierunku emerytów i jeszcze grozi uduszeniem.
To jest groźbą karalną w świetle polskiego KK.
Teraz przejdźmy do kwestii "trzynastki" dla emerytów.
Ma być to 934,6 PLN netto.

Oni też jak dodadzą Psa Terleckiego do Kota Kaczyńskiego to im wychodzi POLSKIE ELDORADO...

Chciałem Ci tylko uświadomić, że też dodajesz psa do kota udając Einsteina w obliczeniach..

Dodajesz mnożysz i dzielisz sumy z podatkiem (brutto), bez podatku (netto) , albo i takie co to wcale nie są opodatkowane i nie są żadne "netto" (500 plus ?) - próbujesz z tego wyciągnąć wspólny mianownik...

Ale to wszystko na nic, bo te Twoje 934,6 PLN netto najwyraźniej powstało w taki sam sposób!!

Jakbyś kupił sobie za 5 zł,- jakiś chiński kalkulatorek, to byś wyliczył w końcu że jak Prezes Deweloper obiecuje co roku emerytom po 1100,- zł trzynastej emerytury - to może da im z ich własnych pieniędzy raz jeden (!) - jako kiełbasę wyborczą po 888,25 a nie 934,60 zł.

Potem skup się i spróbuj wyliczyć ILE ZAROBIŁ PREZES zmniejszając emerytom (dożywotnio!!) - obiecaną waloryzację od 2019 r. do śmierci z 3,26% na 2,86% nie zapominając naturalnie o dodaniu narastającego w postępie geometrycznym oprocentowania tych pieniędzy, przyjmując za wiek zgonu średnią statystyczną długość życia Polaków a kwotowo - wysokość emerytury średniej!!

Mnie wyszło że KŁAMLIWIE JAK ZAWSZE OBIECUJĄC GRUSZKI NA WIERZBIE - Prezes jest do przodu o jakieś circa.. about.. PARĘ MILIARDÓW, a ta Ciemnota jeszcze jest mu za to wdzięczna.

A wracając do sprawy ciąż i porodów mnogich Panienek Glapińskiego, to miałem na celu ukazanie SKALI PROBLEMU, a nie wyliczanie PLN-ów koma coś tam..