Wybrani
Re: Wybrani
Wow, to fajnie.
On królem jest, i to jest prawda i koniec i kropka. Królem dubbingu. Jutro powiem na kogo, dziś nie, jedynie zdradzę,
że na panią co dwa kwiatki widziała w pewnym mieście portowym. Ale co tam, gdyby u nas Julian z Madagaskaru aplikował,
to mój głos też by otrzymał.
On królem jest, i to jest prawda i koniec i kropka. Królem dubbingu. Jutro powiem na kogo, dziś nie, jedynie zdradzę,
że na panią co dwa kwiatki widziała w pewnym mieście portowym. Ale co tam, gdyby u nas Julian z Madagaskaru aplikował,
to mój głos też by otrzymał.
0
- traf boss
- traf
- Reakcje: 546
Byłem, zagłosowałem, a wieczorem zobaczę, czy mój głos dał zwycięstwo, czy może głosowałem na przegranych 

0
Po dwudziestej pierwszej podam dane swojego kandydata.
[mention]Ania[/mention]
Ciebie też o to proszę.
Tudzież pozostałych forumowiczów.
[mention]Ania[/mention]
Ciebie też o to proszę.
Tudzież pozostałych forumowiczów.
0
Ostatnio zmieniony 21 października 2018, 17:33 przez poldas , łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Bom z małej litery zaczął.
Powód: Bom z małej litery zaczął.
Już mogę.
Moim kandydatem na radnego jest Julian Celarek.
Na burmistrza - Jacek Latko.
Będzie lepiej?
Czekaj tatka Latka.
Moim kandydatem na radnego jest Julian Celarek.
Na burmistrza - Jacek Latko.
Będzie lepiej?
Czekaj tatka Latka.
0
- traf boss
- traf
U mnie wygrał Wiśniewski, ale pewnie będzie druga tura, czy moja radna weszła, to sprawdzę jutro 
Edit:
Może jednak nie będzie drugiej tury

Edit:
Może jednak nie będzie drugiej tury

0
Ostatnio zmieniony 21 października 2018, 21:11 przez traf boss, łącznie zmieniany 1 raz.
- traf boss
- traf
W Warszawie wygrał Trzaskowski, ale czy bedzie druga tura, to się okaże, bo 4 procent to niewiele jeśli chodzi o sondażowy wynik.
0
Na burmistrza zagłosowałam na panią Beatę Harań, moim kandydatem na radnego był Mariusz Borek.
Powiat- Weronika Ulewicz. Nie wiem jeszcze kto wygrał.
Edytuję sobie jeszcze, bo już wiem.
Będzie druga tura, to się porobiło. Tego jeszcze nie było, ale może dlatego, że poprzedni burmistrz był ponad 20 lat,
a teraz na emeryturę poszedł( chciał tak). Dogrywka będzie w moim małym mieście.
Powiat- Weronika Ulewicz. Nie wiem jeszcze kto wygrał.
Edytuję sobie jeszcze, bo już wiem.
Będzie druga tura, to się porobiło. Tego jeszcze nie było, ale może dlatego, że poprzedni burmistrz był ponad 20 lat,
a teraz na emeryturę poszedł( chciał tak). Dogrywka będzie w moim małym mieście.
0
Ostatnio zmieniony 22 października 2018, 16:28 przez Ania , łącznie zmieniany 2 razy.