phpBB 4.0.0.dev
- capt_morgan pirat
- capt_morgan
- Reakcje: 82
phpBB 4.0.0.dev
Najnowsze wydanie z 17 marca 2020 - phpBB 4.0.0-dev(17.03.2020)
- traf boss
- traf
- Reakcje: 537
Re: phpBB 4.0.0.dev
Ja tam sobie poczekam, nawet na 3.3.X zdecyduję się dopiero wtedy, kiedy będzie więcej zaktualizowanych przez autorów rozszerzeń 

- capt_morgan pirat
- capt_morgan
- Reakcje: 82
Jest juz duzo ext ktore pracuja z najnowszymi phpBB , zreszta jest jedno super narzedzie do sprawdzania i ewentualnego poprawiania wszystkich dodatkow , tak by pracowalo

- traf boss
- traf
Tak, wiem o tym rozszerzeniu, które sprawdza pliki .yml
Sami jednak twórcy tego rozszerzenia nie gwarantują bezawaryjnego działania rozszerzeń, którym zostanie poprawiony plik .yml
Posiadanie najnowszej wersji to nie tylko posiadanie nowinek technicznych, to także wyłapywanie wszelkich drobnych i większych błędów powstałych przy pisaniu nowej wersji. Wolę, kiedy błędy posprawdzają inni, a ja będę miał dzięki temu może ciut starszy, ale bardziej stabilny skrypt
Sami jednak twórcy tego rozszerzenia nie gwarantują bezawaryjnego działania rozszerzeń, którym zostanie poprawiony plik .yml
Posiadanie najnowszej wersji to nie tylko posiadanie nowinek technicznych, to także wyłapywanie wszelkich drobnych i większych błędów powstałych przy pisaniu nowej wersji. Wolę, kiedy błędy posprawdzają inni, a ja będę miał dzięki temu może ciut starszy, ale bardziej stabilny skrypt

Widzę że u Laury nie ma selektywnego cytowania.
Może by tam coś w tym kierunku [mention]traf[/mention]nie pokombinować?
Może by tam coś w tym kierunku [mention]traf[/mention]nie pokombinować?
- traf boss
- traf
[mention]poldas[/mention] Nadgorliwość nie jest moją cechą i dlatego unikam dodawania rzeczy, o które nie poprosili właściciele administrowanych przeze mnie forów